SZOLGÁLTATÁSAINK

Mert mi mindenre gondoltunk ami Önnek szükséges lehet egy sikeres üzlethez

Weboldal mikro- vagy nagyvállalatoknak

Professzionális weboldal-tervezés mindent kielégítő igényeknek megfelelően. Legyen az magánszemély, mikro-vállalkozás vagy nagyvállalati felület. Weboldal készítés során a lehető legfrissebb tendenciákat, designt és technológiákat alkalmazzuk.

48000Ft-tólADWORDS és FACEBOOK marketing

Talán az egyik legjobb reklámja, marketing eszköze weboldalának vagy webáruházának az online hirdetések. Ki ne szeretné, hogy az ő weboldala legyen a leglátogatottabb vagy az ő webáruházából vásároljanak a legtöbben? Csapatunk arra törekszik, hogy ez az ember Ön legyen.

Adwords kampány kezelése: Mi nem kérünk jutalékot a kampány alatt befolyt bevételéből. Azt szeretnénk, hogy a Mi szolgáltatásainkkal Ön járjon a legjobban! Mi örülünk a sikerének!

Facebook: Nem aprózzuk el. Facebook marketing keretén belül heti 2 posztot, havi 1 nyereményjáték levezénylését, fiókjának weboldalához való igazítását, fiókjának céges beállítását vállaljuk.

10000Ft-tól

Áraink


EXTRA SZOLGÁLTATÁSAINK

Webáruházban gondolkodik? Pofon egyszerű egy kategória megalkotása vagy változtatása ezek kezelésének elsajátítása, betanítása. Minden ügyfelünk részére saját névjegykártyát, hivatalos levél-mintát, kérésre üzletének arculatát is megtervezzük. Cégének logo-ját pedig a szolgáltatása tükrében megszerkesztjük.

Weboldalának neve, azaz a domain, valamint helye ügyfeleink tulajdona, ami szent és sérthetetlen. A domain név regisztrálásának, esetleges átkérésének ügyintézési díjától eltekintünk, minden esetben.

Áraink

NYISSON A VILÁG FELÉ
KÜLDJE EL E-MAIL CÍMÉT